lørdag 5. juni 2010

Nå blomstrer det!

Jeg tror hagen vår er på det fineste nå. Nå blomstrer flere typer rhododendron, det digre syrintreet, tulipaner, alliumer, blå valmuesøster og andre stauder. Når dette dabber av, går vi inn i en heller kjedelig fase. Men det tenker jeg ikke på nå.

Over her er noen av gigantalliumene mine, og de har virkelig formert seg siste året. Fem stk. har blitt til 12. (Og bak dette ser vi de nye laurbærheggene som danner hekken vår. De ser ut til å slå seg til ro.)

Og disse litt mørkere og mindre bare nyter jeg.
I det hele tatt, nyt nuet!

4 kommentarer:

Kristin Aurdal sa...

Skikkelig flotte alliumer du har. Jeg satte noen løker i fjor høst, men de har ikke blomstert ennå, har en utrolig sein vår her på sunnmøre.
Håper mine også vil trives så godt at de formerer seg.

Utsikt mot Lurfjellet sa...

Herlige hagebilder! Her hos meg er det for tiden 4 grader og nordavind, og en flokk rein spiser opp det jeg har i bedene. Akk ja, sånn er det å bo i nord - håper i hvertfall været bedrer seg litt etter hvert, så jeg kan nyte sola på verandaen mens blomstene går i reinmagen. :)

nefertiti sa...

Jeg balte noen år med å finne sammenhengen. Men nå har jeg tulipaner, roser, buddleja, hovedsaklig. Da har jeg blomstring hele tiden. Det er godt :-)

Ellen Walnum sa...

Jeg prøvde å så allium for noen år siden, men det var heller mislykket. Synd, for de er jo så flotte!

Enig med deg i at dette er den beste tiden. Vi er liksom ikke så godt vant med blomstring enda, så jeg fryder meg over hver ny som kommer i blomst:)