mandag 25. april 2011

Vel blåst påske!

I påsken fikk jeg kommet litt i gang i hagen igjen. Og det å renske opp (ja, kanskje litt sent, men bedre sent enn aldri) i varmt vær er langt triveligere enn når kulda biter i kinnene. Denne gang var alt bare solskinn.

Litt innkjøp påskeaften.


Perleblomster gror i bedene, men de er alltid fine i potter også.


Og så fikk jeg plantet om noen hengepetuniaer. Håper de blir gedigne i løpet av sesongen.


Og under dem står syrinene jeg i noen år, tror det minst er fire, har holdt på å stamme opp. Nå er den en meter lang. Men den er ikke podet, så nye rotskudd dukker stadig opp. Her har et rotskudd rett og slett skutt i været på to sesonger (glemte å fjerne det i fjor). Men de skal nok få plasser å stå disse rotskuddene;-)

Mest stas etter er imidlertid denne krukka her. Ja, man kan se langt etter innholdet...


... men ved nærmere titt, dukker en liten blomsterertspire opp.


Våren er definitivt kommet til oss også.
Og et hagestatusbilde per i dag, blir som dette:


Nesten det eneste som er i blomst, men guri hvor fin. Fikk en liten bit av ei venninne i fjor og visste slett ikke at den ble så stor første året. Er det etter blomstring man deler dem, mon tro? Jeg vil definitivt ha flere.

God hageuke!
Den skal visst bli vidunderlig den også.


2 kommentarer:

PYRAMIDE sa...

Hei for en fin hageblogg du har! Har begynt å beplante min egen skråning utenfor huset, og ser stadig etter inspirasjon. Kommer gjerne innom her igjen :-) Skikkelige fine lilla blomster! Hva er navnet? Klem Vilde :-)

- sa...

vups** det var fra feil blogg :)

Her kommer den riktige...


""Hei for en fin hageblogg du har! Har begynt å beplante min egen skråning utenfor huset, og ser stadig etter inspirasjon. Kommer gjerne innom her igjen :-) Skikkelige fine lilla blomster! Hva er navnet? Klem Vilde :-)

*