For ei uke siden så den slik ut:
Er ikke de rosa blomstene vakre? Jeg synes denne kombinasjonen er flott, mørke blader mot lys rosa blomster. Nesten synd å ribbe den for blomster nå...
Og her legger den seg fint over steinen.
Jeg er litt usikker på om det er samme oppskrift på saft til denne som til den vanlige hylleblomstsafta. Får prøve det. Den vanlige er i hus, og jentene her elsker den. Det er jo kjekt! Håper denne også blir god.
Lager du som leser saft av noe? I så fall er deg kjekt å høre om det.
7 kommentarer:
Jeg lager også saft av hylleblomsten, men her i huset er det bare jeg som liker den.
Jeg lurer også på om man bruker black lace-blomstene på samme måte som den vanlige, så det blir spennende å høre etterhvert.
Den er utrolig flott, men foreløpig er den ikke kommet lenger enn til at den står på ønskelisten min :-)
Black Lace er nydelig når den blomstrer. Nesten litt synd å klippe bort de vakre blomstene for å lage saft.
Jeg laget hylleblomstsaft i fjor, har visst i fryseren fremdeles.
Planen er at jeg i sommer skal lage saft av rips og rabarbra, solbær og rips, til slutt plommer. Blåbær er fint å ha sammen med rips og plommer for fargen sin del. Endelig har ungene funnet ut at hjemmelaget saft er bedre enn det meste av kjøpesaften.
Mariann - lager du plommesaft? Hvordan gjør du det?
Dekorativ busk!
Forresten, på vei til kommentarfeltet stoppet siden opp og ble erstattet med helsides reklame en stund, noe som får en til å tro at kommentarfeltet ikke vil dukke opp, er det planlagt?
Jeg har saftkoker, bruker den til plommene også. Plommene i kurven øverst i saftkokeren. Panne under med kokende vann. Saften kommer ut i egen beholder med tappeslange. Det går an å ha sukker sammen med bærene i kurven, men jeg pleier å koke opp saften med sukker etterpå.
Har ikke lagt inn noe reklame jeg, så jeg håper ikke dette er et vedvarende problem.
Mariann - takk for tips. Kanksje jeg skal prøve dette i høst (hvis ikke vårens beskjæring hemmer fruktmengden for mye.
Oj sååå flott! Slik en ønsker jeg meg! Må å finne! ;)))
Klem, Ann.
Legg inn en kommentar