lørdag 21. september 2013

Velkommen høst!

Så er høsten kommet. Jeg liker egentlig ikke mørkningen, men det er da saktens hyggelig med stearinlys og innekos også. I vår bygde vi en ny platting ute i hagen, helt ut mot hekken. Den kan vi sitte inne og se ut på, så i dag ble høsten ønsket velkommen der ute.

 
I år har vi malt kabeltromlene som har stått ubehandlet noen år. De ble svartbeiset for å få et strammere uttrykk, og det passer nok bedre i hagen vår.

 
Ved å sage vekk deler av bunnplata på denne store trommelen, fikk den et mer spisebordpreg. Til våren blir den nytt spisebord, men i høst og vinter skal den kun inneholde utedekorasjoner.
Nå er ikke jeg noen mester på slikt, men det er gøy å kunne sitte i stuen og ha et blikkfang som viser årstidene i en ellers vinterdvalende hage.
 
 
Vi skal ha litt utebelysning på denne plattingen også, så derfor har vi lagt nedi plastrør mens vi venter på elektrikeren. Vi tenker lys innfelt i nestbakerste terrassebord som kan lyse opp den vintergrønne og flotte laurbærheggen vår. Den er jeg kjempefornøyd med!


 Inne på kjøkkenet har vi nå konservert plommer fra treet i hagen. De skal forhåpentligvis bli til en deilig juledessert. 

 
Ett glass med vaniljestang og ett uten. Så får vi se om det gjør en forskjell.

 
Ja, høsten kan bli fin den ;-)

1 kommentar:

Fagertunhagen sa...

Så koselig uteplass du har og så fin kabeltrommelen ble!
Skjønner godt at du vil ha lys der:)
Ha en strålende søndag!