tirsdag 23. juni 2009

Alexander Rybak-melk

For meg er melk melk. Og melk drikker vi daglig uten videre refleksjoner omkring det.
Slik var iallefall situasjonen inntil for en stund siden.
For nå er ikke melk melk lenger.Det har seg nemlig slik at Melkens venner har påvirket melkedrikkingen her i huset. Jeg ante ingenting om Melkens venner før jeg her en dag måtte anstrenge meg en smule for å finne ut hva Alexander Rybak-melk var. For nå er det blitt slik at om det finnes Alexander Rybak-melk i huset, så skal ingen annen melk inntas. Det nektes rundt bordet vårt. Og grunnen er trolig at en pappa på et gitt tidspunkt sannsynligvis har villet unngå scener, tillatt å åpne en Alexander Rybak-melkekartong mens en Ingrid Olava-melk fikk stå selv om den var åpnet. Og da var det gjort.Alt til en fireårings fornøyelse naturligvis, og med den konsekvens at annen melk enn Alexander Rybak-melk heretter nektes inntatt. Er det rart mammaen fortviler?

For hva må denne mammaen med årvåkne unger på slep i butikken gjøre når hun skal kjøpe melk? Hun må lete seg fram til Alexander Rybak-kartongene. Og de står ikke overalt. Det er greit at små jenter får sine idoler, at de synger på kjente sanger, begeistres av bilder eller tv-innslag etc. Men MELK???

Her er en fornøyd linselus som har fått rett melk.2 kommentarer:

Mona sa...

For guds skyld! Spar på noen Alexander Rybak kartonger så du har noe å heller over i når det går tomt for Rybak i butikken :DDD

in my garden sa...

Utrolig morsom historie! Får håpe alexander rybak melk er å få i lange tider!