lørdag 18. mai 2013

En sommerdag venter på meg

For en dag å våkne til. Hagen inviterer meg på besøk i dag, og jeg skal sannelig gjeste den.
 
 
Den trenger litt hjelp, har den sagt. Det er så mange hybelkaniner der, og den makter ikke rengjøringen selv, så i dag skal jeg være snill og hjelpe til.
 
 

4 kommentarer:

Vivishagerom sa...

Hei

Nydelig stemor! Ønsker deg en fin dag.

Klem

Jannibele sa...

Det er umulig å stå imot en sånn invitasjon da:) Tenker både du og hagen var fornøyde med besøket.

Ann sa...

Åh så mye sommerlekkert å se her inne hos deg!! Endelig, ENDELIG ble det sommer! ;)
Du en slik en sementring blir nok super som dam/fontene! :)) Det selges 10-litersspann med gummimembran i byggevareforretninger der du får kjøpt material, maling og denslags. Husker ikke helt hvor vi kjøpte vår, det var en rest vi hadde stående, men det du trenger er gummimembran egnet for tak, dammer, basseng o.l. Noen av dem som er egnet for bad/våtrom (vegger/gulv før fliselegging) kan også brukes. Det som er viktig er at du finner en gummimembran som tåler både høy varme og minus 30. (Det står på spannet). Gummimembran er en slags gele som du påfører med rull eller en stor malekost, alt eller hvor flatt underlaget er. Du trenger 2-3 strøk. Tec7 er en slags silikon som er ekstrem fleksibel og tåler å stå i vann og ekstreme temperaturer. Bruk gjerne den i tillegg rundt rørgjennomganger o.l. Pumpe får du på på et større lokalt gartneri, eller hos f. eks. Grønt Fokus på nettet. Plantasjen har antagelig også. Fortell han/hun i butikken hva du ser for deg, så finner de en passe stor. De fleste vil ha en fontene som kaster vannet ca. 1 meter opp i luften, får du en for kraftig en kan det hende naboen din blir fryktelig våt, så spør noen i butikken som har skikkelig peiling! ;))) Pumper kan ha flere utganger, slik av den også kan pumpe oppover/bortover i tillegg til å lage fontene"klokke".
Masse lykke til med prosjektet, og ha en fin mandag! :0)

Stor klem, Ann.

tonje boganes sa...

Hei, ja, er det ikke herlig! plutselig begynte sola å skinne litt her i Sandnes også;) En fin ettermiddag til ball-lek i hagen;)
Takk for hyggelig kommentar hos meg
sv:Sykkelturer med barna er så kjekt! Niste i kurven gjør det helt spesielt fint. Alltid sultne når vi har vært ute i frisk luft ei stund.. :)
Takk for fine tips! Operaen, ja, den må vi ha med oss!
Ønsker deg en finfin helg og en god sommer
Klem Tonje