søndag 3. mai 2015

Ja, der kom mai den skjønne og milde...

Plutselig var skjønne mai her. Midt i all kulden, regnet og vinden dukket den plutselig opp. Vi fikk feire en tiårsdag ute i hagen i går, til alles overraskelse. Maidagen smilte til oss og ønsket oss velkommen ut. I dag takker jeg den med å vise frem dens skjønnhet.
 Hagen er litt på skakke, og har vært det de siste årene, litt ugress her og der og noen skjeve kanter. Men den skal hentes fram igjen. På samme måte som den år etter år, til tross for noe dårlig stell, henter fram sine skjønne vekster fra det mørke moldriket sitt.

 En løk jeg plantet i høst som skal få hvite baller i blomst.Og så noen innkjøp da.. her fra Ikea. Vakre fylte påskeliljer. De skal i jorden et sted etterpå. det er helt sikkert.


Og her en flettet pil som skal vokse seg stor og frodig, for så å klippes ned igjen. Spennende å prøve nye prosjekter.


 Jeg elsker perleblomster, og fikk dem så billige like før jul at jeg kjøpte inn masse og fikk i jorden. De klarer seg godt...


Her titter såvidt japanlønnen frem. Om en måned ser vi ikke morfars glasskuler fra garnet han satte. Men de ligger skjult under vakkert bladverk, på samme måte som minnene ligger i oss.


God mai!

2 kommentarer:

Katarineshage sa...

Nydelig påskeliljer og perleblomst.
Likte godt pilen.

Sine sa...

Ja, blir spennende med pil. Har sett så mange flotte varianter.