onsdag 3. desember 2008

Desember og julepynt

Da har vi allerede flydd inn i desember med baking, pynting og husbondens bursdag. GRATULERER MED DAGEN, kjære venn! (Husbonden konstaterer at han er inne i noen kjedelige år, (42, 43, 44 osv.) fordi det er ingenting ved dem... Haallllooooo?)
I dag ble han behørig feiret av sine små jenter. Det er fantastisk å se iveren deres. I morges kom de listende inn på soverommet, lett hviskende (hysj, vi må ikke snakke høyt for da våkner pappa) og småknisende. Både mamma og pappa lå våkne og gløttet skjult på dem. De hoppet opp i senga, sang happy birthday og leverte gaven med forventningsfulle øyne. De nærmest skalv av forventning, kunne ikke sitte stille og frydet seg da pappaen pakket opp de to cd-ene fra dem. Den største gaven var gleden deres.
Den kan ta fra en mor og far pusten.
Og derfor kan jeg ikke si meg enig i hans syn på alderen. Han er midt i det!


Ellers er julen på vei inn i heimen:

Kalenderen er på plass


Jentene får en pakke annenhver dag, og den dagen de ikke får pakke, får de forsyne seg av pepperkakekalenderen som henger i gangen (de forsyner seg nok litt innimellom også)Englene mine...og de nye lyshusene jeg bestilte på Boligfryd. Jeg er kjempefornøyd med dem.Slike små ting som dette piffer opp ellers mørke dager.

Og jeg gleder meg masse til denne hippen (arctic white) springer ut:


Ha gode desemberkvelder.

1 kommentar:

david santos sa...

Wonderful!
Pretty cards! Congratulations!!!