søndag 11. januar 2009

Sur dag +

Det blåser kraftig, det er vått, surt og mørkt ute og det meste er kjipt. Det som er ekstra kjipt på en grå januardag er at vi oppdaget at filmkameraet vårt ikke hadde tatt opp det vi filmet i seksåringens bursdagsfeiring i går. Ettersom bursdagen var litt annerledes i forhold til de vanlige (slo sammen et par selskaper, hadde selskapet på jobben min og fikk besøk av en voksen "prinsesse" som noen øyeblikk målbandt de små, skjønne barna), hadde det vært veldig kjekt å ha det på film. Men den gang ei. Kameraet sviktet oss! Og jeg hadde fra før fått stram beskjed her hjemmefra om at jeg ikke skulle ta med fotoapparatet fordi det var nok med film. Nå har vi altså ingenting. Fy søren! Fra nå skal jeg selv bestemme når jeg vil ha med kameraet. Egentlig vil jeg innta sinnataggposisjonen og hoppe iltert på gulvet her nå, men skal la det være med denne . Sinnataggpositur er nemlig fysisk umulig ettersom ryggen min også har sviktet meg i dag. Den låste seg like godt. Jeg har lirket så smått i den hele dagen, og den har blitt noe mer medgjørlig, men den er visst heller ikke i godt humør.Så nå sitter jeg her og venter på bedre tider...

Men...
Jeg har fått award av Ellea (som har en flott og givende blogg), og det var en hyggelig oppmuntring på en sur dag. Tusen takk. (Det er noe flaut å få award i tider da en er sløv på blogging, men dvalen er ikke evig forhåpentligvis. )So long!

2 kommentarer:

Ellen Walnum sa...

Den var deg vel unt Sine:-) Det er ikke kvantiteten men kvaliteten som teller vet du.......De gangene du blogger er det innlegg som er vel verd å lese og ofte til ettertanke.

solfrid sa...

Enig med ovennevnte taler.

Grattis med seksåring på etterskudd!

(synes ordrebekreftelsene nedenfor er utrolig morsomme. I dag var det vulbat. Ja, jeg er nekel å underholde til tider. *glis*)