mandag 19. april 2010

Stabil hageinteresse...

...foreløpig!Hun henger med, eldstejenta på sju. Hageinteressen er ikke dalende, ikke i det hele tatt. Hun har allerede gjort en god jobb i sin egen lille hageflekk bak lekehytta. I pallekarmen der skal det vokse opp kjekke ting i løpet av sesongen. Bare vent og se! (Litt dårlige solforhold, men pytt pytt.)Foruten dette har hun og Frøken Mellomst kjøpt inn årets sommerblomster til lekehyttekroken sin. Her plantes ministemorsblomstene i potter og kar.For i lekehyttekroken skal det være fint, forstås. Den ene hadde ønske om hvite blomster, den andre om lilla. Så kom ideen om et kompromiss opp, den bokstavelig talt stod foran dem da de argumenterte for synene sine; tofargede stemorsblomster, lilla og hvite. Saken ble en fest!Her er det vårpyntet i kroken.


Og på en god hagedag må man alltid sette av tid til funderinger og forskning. Her er det Frøken Minst på 1,5 år som er i lære. Hun har sett og holdt sin første meitemark. På våre kanter av landet kalles det en "makk". Og ordet ble sirlig og konsist uttalt av den minste.
"Makk, makk, makk, mina makk"
Det ser godt ut med tanke på rekrutteringen iallefall.3 kommentarer:

Alexia sa...

Herlig med unger som er interessert :)Kan ikke akkurat si det samme om guttene mine - foruten den mellomste. Litt bearbeiding og avsetting av tid så tror jeg det kan bli en bra hagegal av ham ;)

Vi kaller forresten marken for makk her også :)

elle-melle sa...

Så flott!!! Nå har de sikkert en god inspirator i deg, og det er godt:)
Makk har vi her også og de setter vi stor pris på - jeg tror det må være verdens mest undervurderte skapning!

Ellen Walnum sa...

Ja den skal tidlig krøkes som god krok skal bli:) Så gøy at jentene deler interessen din!