søndag 2. mai 2010

Hageøkt med barn

Så er årets første plenklipp unnagjort. Og det skjer ikke upåaktet hen i her i familien når vi har ei på fem som nøye studerer voksen atferd for i neste øyeblikk å implementere det oppdagede i egen. Hun har en lekeplenklipper, naturligvis. Hvordan kan en ikke ha det? Men utfordringen denne gang var oppsamleren. For når pappa klipper med stor maskin med oppsamler, må hun også ha det, naturligvis.Ingenting å si på kreativiteten her. Hun har hentet et dokkesykkelsete som her er snudd på hodet slik at alt graset kan samles i det.

Slik fór de rundt i hagen i går, han først, hun hakk i hel. Innimellom måtte han vente på at hun gjorde seg ferdig før han kunne fortsette, andre ganger ble rollene snudd. Men plenen ble klippet og alle var fornøyde.

Og mens noen klippet plen, hadde andre sine egne prosjekt.


Her er det minstemor som i dyp konsentrasjon og med for stor lue vanner plommetreet.

Og under her er hun med i dommerpanelet for å avgjøre om en kabeltrommel (heter det det?) som lå henslengt i ei grøft og som mamma ville ha, kan passe som bord på uteplassen vår.
Hun ser ganske fornøyd ut, så restultatet blir stående inntil videre.
I dag er det en ny dag med nye muligheter.
Nyt den alle sammen.
PS! Kjøpte inn to hageblåbærbusker som kom i jorda i går. Spennende å se om de trives.

2 kommentarer:

Alexia sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Alexia sa...

Hehe, de barna er nå bare herlige :). Her er ikke utesesongen startet - det ligger masse snø igjen rundt omkring...æsj...Men våren kommer vel her også ;)
Gjenbruk av kabeltrommel var ikke så dumt, nei - men det spørs hva min bedre halvdel hadde sagt hvis jeg hadde kommet med en slik (han har tidligere jobbet som maskinkjører og forbinder vel slike tromler med skittent arbeide ;))

Ha en fin dag :)