fredag 3. oktober 2008

Fra hage til heimDet er høst for alvor. Var ute en tur i hagen i dag under et solstreif, og nå er det mye som takker for seg. Riktignok er det en knopp på rosa mi New Dawn som jeg kjøpte i slutten av august (tror jeg). Jeg har lest at jeg skal legge kugjødselkompost rundt den, så det må jeg huske på. Ellers ble det nytt bilde av krukkelønnen min, rett og slett bare fordi den følger høsten så tydelig. For ti dager siden var den slik. Nå er den slik:
Med høsten vender fokuset seg fra hagen og inn i huset. Der står stadig nye utfordringer i kø. Det er som i hagen, ommøbleringer og nye ideer etterhvert. I dag var jeg en tur på Fretex og fant bordet som skal få stå i tv-stua vår. Vel, bord og bord, det er en aluminiumskoffert. Jeg skal bestille ei god glassplate som skal ligge oppå den og gjøre den mer anvendelig som bord. Synes den er ganske tøff, jeg.

Først hadde jeg tenkt at jentene skulle få ha utkledningsklærne sine i den, men ettersom den er noe innestengt, blir dette røde rommet foreløpig ikke brukt. Men sjarmerende er det.

Jeg er nå på jakt etter intet mindre enn tre tallerkenhyller som skal fungere som bokhyller på jentenes rom...

2 kommentarer:

Randines hageblogg sa...

Nydelig krukkelønn i vakre høstfarger!

God jakt etter hyller, gjenvinningsstasjonen på Forus har fått byttebu hvor en kan hente ting som andre har levert.

God helg til deg!

Sine sa...

Ja, jeg leste om Forus. God idé!

God helg til deg også.