onsdag 1. oktober 2008

Stundene

Her i heimen er det mye lyd, hektisk aktivitet og tidvis kaotiske tilstander.

Men så har vi Stundene da. Stundene når ting senker fart, tid stopper opp, og roen stryker en over kinnet. Skuldre får hvile. Stundene rettferdiggjør og bagatelliserer hverdagskaoset, de gir den nødvendige næringen og de balsamerer sjelen.
I kveld er dette min Stund:

8 kommentarer:

Mari sa...

Så koselig at du har lenket til meg :)

Kjenner meg veldig igjen i de stundene. DEt kan jammen være slitsomt når det står på som værst, men akk så koselig når en av stundene kommer :)

Flott bilde du hadde på innlegget under her. Det skulle jeg gjerne hatt :)

Klem M

Anonym sa...

Å jeg husker lukten av sovende baby inntil meg. Det er lenge siden nå (det yngste barnet mitt har blitt 20 år). Men de stundene der glemmer jeg aldri. Nyt det!

Elisa sa...

Hadde ein sånn stund i dag tidleg, for ein gongs skuld måtte eg vekke ettåringen når det var på tide å stå opp. Det pleier vere omvendt... Ho var trøtt men blid, mjuke små hender rundt halsen...

Unknown sa...

Åååå så utrolig skjønn.. deilige stunder.

Den gode feen sa...

For eit herleg bilete. Kjempekjekt at du vil lenke til meg, eg har ikkje hatt tid til å oppdatere mi eiga lenkeliste på lange stunder. God helg :)

M.E.V. foto sa...

For et nydelig bilde! Nyt stundene:)

Ingrid E 's hage 630 moh sa...

Mine to jenter er 11 og 13, men innimellom låner jeg en nevø på litt over året. Og da har vi slike stunder like etter at glunten har våknet fra dagsduppen sin. Det er koselige stunder, det :-)

Sine sa...

Ja, stundene må nytes. Alle sier jo det. Jeg nyter dem også, men det går fort...