lørdag 25. april 2009

Det spirer og gror

Det er et fantastisk vær i dag. Masse sol og god varme. Og det lokker enhver ut i hagen her hjemme. Alle er glade og livet er herlig. Hage salver.

Jeg har satset på blomstring i hagen fra mars til november, så nå skal vi se om det har slått til. Men det er langt å gå enda, for jeg er ikke så god på sammenplantninger. Det blir utfordringen de neste årene, tenker jeg, å få til harmoni og fine overganger.
I høst satte jeg ned løker til denne lille kombinasjonen under, og den kan jeg konstatere at jeg var heldig med. Blomstene blomstrer samtidig og de står godt sammen. De er plassert i fontenebedet, som jeg prøver å la være i hvitt, lys gult og blått. Foreløpig er det ikke vann i fontenen, den er nemlig ikke ferdig. Det blir den ikke i år heller. Vi prioriterer fremdeles andre ting foran den.

Etter at disse er avblomstret skal pampasgraset jeg fikk av ei venninne i fjor forhåpentligvis overta plassen ved fontenen.
Og i solskråninga vokser det stadig.

I år venter jeg spent på hvordan tulipanene Angelique og Queen og Night skal ta seg ut. Her er Angeliquene i knopp, mange knopper på en løk. Spennende.

Det blir flere oppdateringer på bedene mine etterhvert. Og så skal jeg snart presentere noen før og etterbilder av hagen vår. Det er nemlig stas for oss å se på dem nå. Vi har fått formen på hagen ferdig, så nå er det bare pynting og kos.
Ha en nydelig dag i de vakre hagene deres alle sammen! Håper alle har en dose av det gode været.

2 kommentarer:

Unknown sa...

ne, hvor er der skønt i din have!

Elsa sa...

Er det ikke herlig med dette fine været? Plantene tyter opp i rakettfart. Måtte det bare vare.

Ha en strålende hagehelg!