torsdag 23. april 2009

Pallekarm og drivbenk

Pallekarmene nå står klare til å fylles med jord og vekster. Jeg har tre stykker, men er noe usikker på om jeg skal ha alle tre i høyden eller 2+1. Kunne godt tenke meg å ha en med jordbær, men synes én karm blir så lav.Og på en surferunde fant jeg denne drivbenken som passer helt perfekt oppi. Den selges på Clas Ohlson til 398 kr.Men den bygger 40 cm i høyden, så det kan jo bli en høy kasse da. Men god for rygger som slår seg vrange innimellom, som min.

Så nå må jeg bare planlegge hva jeg skal ha oppi. Jeg trenger litt plass til gulerøttene som står i melkekartonger. Så må jeg jo ha litt timian, ruccola, gressløk og persille. Og da var det vel kanskje ikke mer plass igjen... (må kanskje ta en ny ringerunde og høre om det er mulig å få flere karmer). Ja ja, vi får nå prøve ut dette i år og se hvor bitt vi blir av basillen.

En ting jeg forresten lurer på, kan den stå i stekende sol? Dette er den mest solfylte og lune plassen jeg har og like ved det som blir kjøkkenbenken min med utslagsvask, så det er jo praktisk sånn.

2 kommentarer:

in my garden sa...

Kjempe kjekt,blir nok mye bra saker oppi en der.Gøy å så slike ting selv.

Maiblomst sa...

Kjekk drivbenk! Du kan jo bruke litt fiberduk til å ta av for sola.