onsdag 8. april 2009

påske-olje-plast

I dag har vi vært på påskeverksted på Oljemuseet her i byen. Og påskeverksted på et oljemuseum må nødvendigvis innbefatte et oljerelatert produkt, denne gang plastposen.
Med utgangspunkt i plastposen skulle så påskepynten formes.Slett ikke verst! Her er familien Plast på påsketur. Herr Grønn, en litt sliten pappa, en vinkende mor Fru Høne og lille Frøken Kylling som er så spent på hva som skjuler seg i egget.

Vi var på skattejakt og lette etter påskeegg med tilhørende bokstaver. Vi lette og vi lette, inni dykkerklokker, i boretårn, i helikopter, kinosal, utstillingsrom etc. Rebusen klarte vi til slutt, og det ble diplom og premie på de små.

Det er rart å besøke oljemuseet vårt fordi det konkretiserer så tydelig den næringen vi alle her hører om fra vi er små, men ikke kjenner så godt til likevel. Det er så mye teknologi og presisjon og alt mulig, at man ikke kan annet enn å bli mektig imponert. Det å lete etter olje illustreres blant annet med at man står på toppen av et 64 etasjers bygg og så prøver å stikke et sugerør ned i ei brusflaske som står på bakken nedenfor.

Ja, jeg synes dette er fasinerende, og jeg kjenner også en følelse av stolthet når jeg betrakter virksomheten i all enkelhet på dette museet.

Og så mange produkter som utvinnes av olje da...
Ja ja.Vi avslutter med å si God Påske fra Familien Plast i dag.

6 kommentarer:

Unknown sa...

Oj!! De der var jo kjempestilige!
Og ja, Oljeindustrien er fasinerende. Jobber selv med salg av boreutstyr i et av verdens største selskaper for den slags. Og lærer masse hver dag.

Ellen Walnum sa...

Her i huset er det far i huset som jobber i "olja".

Stilig påskeplastfamilie:-))

Ellen Walnum sa...

.....det glemte jeg å si...jeg har kjøpt meg bambus i dag, inspirert av et av dine tidligere innlegg på bloggen din:-)

Sine sa...

Gratulerer med bambus, Ellea. Du vil ikke angre!

Ninas Drops sa...

så fine=)
God Påske da, fra påskedrops

Anonym sa...

A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片