mandag 3. november 2008

Strikkemappe og strikkedille

Apropos strikking, som jeg egentlig er lei av, men som jeg kjenner at jeg begynner å ville igjen...
Jeg har via via havnet inn på Felisis blogg og oppdaget strikkemappene hun lager og selger (og som er megapopulære etter hva jeg kan lese av bloggen hennes.) En slik skal jeg ha! Så skal vi se at strikkedilla kanskje kommer igjen.

Men jeg vil jo helst begynne på noe nytt da. Luer til femåringen og treåringen hadde vært kjekt. Har noen kjekke mønstre? Noen søte klær til minstejenta på snart 4 mnd. Kunne godt tenke meg denne dressen fra Nøstebarn:


Ja ja, jeg får se.

3 kommentarer:

Rekkehuset sa...

De mappene må jeg sjekke ut..har det litt som deg, jeg er veldig glad i å strikke men har mistet litt av piffen. Den dressen du viser har jeg faktisk strikket til gutten min - den er helt super! Jeg lagde litt ekstra lange armer og ben (særlig vrangbordene) og så brukte han den faktisk i 2 sesonger. Nå er den dessverre for liten, men jeg synes det var vel verd å strikke den:-)

Rekkehuset sa...

Hei igjen,
på selve dressen har jeg brukt to farger, på vrangbordene bare en (men dobbel tråd).
Jeg har brukt to blå farger; den ene er lyseblå og den andre dueblå. Jeg tror den lyseblå var 2-tråders merinoull og den dueblå silke-ull-blanding. Venninnen min strikket i plommefarget og gammelrosa; det ble også pent.
Hilsen Hanne.

Sine sa...

Takker og bukker.