mandag 16. mars 2009

Sommerikea

Så er Ikea her med sine sommervarer. Det er tidlig å tenke på dette på denne tiden, men erfaringsmessig flyr disse varene ut av varehuset så snart de har kommet inn. Dermed må man være på offensiven.
Sommerikeaen finner du her. Og hvis du kikker på insirasjonssidene, finner du mye lekkert.

I år skal jeg iallefall ha det hvite brettet her. Det kan jeg ha potter med grønne kryddeplanter i stående på benken min ute. Det grønne vil bli så lekkert mot det hvite. Det finnes også hvite krydderpotter.Og disse planteposene var søte. De kan en ha lauv i, planter (legger bare lecakuler i bunnen) etc. Kanskje jeg skal sette syrinen min i en slik. Den er jo bitteliten ennå.

Og et slikt hvitt nett ville vært deilig. Det er 150 cm i diameter og hadde vært koselig over et bord. Da hadde vi hatt et lite "spiserom" ute. Men jeg har ikke bord som passer da, he he.

På et av inspirasjonsbildene fant jeg et gjerde jeg vil ha, så dermed blir det noe snekring på husbonden denne sesongen også. Men dette prosjektet er lite i forhold til hva han er vant til. Han må jo ha litt å gjøre for å ikke få abstinenser etter år med digre prosjekt.
Tidligere år har vi jobbet med "gulv" og "vegger" i hagen, så møbleringen (hekker og store busker). Denne sesongen er det pynten og kosen som har hovedvekt. Det skal bli blomster og farger og tepper og duker, og ikke så mye mer enn det.
Tror jeg.

3 kommentarer:

Ellen Walnum sa...

Jippi! Jeg skal på IKEA til lørdag:-)!!

Randines hageblogg sa...

Flotte fristelser, lekre fat og urtekrukker!
Vi er nok snart klar for utelivets gleder igjen....

Sine sa...

Ellea - jeg var der i dag, men sommervarene var ikke det. De holdt på å lage sommerutstillingen. Får håpe de er ferdige til du kommer på lørdag da. Tvi tvi!

Randine - ja det er vi. I dag har jo været vært fantastisk.