fredag 27. mars 2009

Ressursen

Det er helg.
Tre prinsesser sover søtt i sengene sine nå, en storesøster deler timer med meg her på kvelden, bonden er på jobb, og min mor sikkert i seng etter en lang dag hos meg. Jeg har fått hjelp til å foreta en grundig omorganisering av det rommet vi kaller ressursen. Og det er jeg veldig glad for. Noen ting er tunge å ta fatt på alene.

Ressursen er et godt rom å ha. Der har vi alt. Og ingenting. Der setter vi alt, og finner det sjelden igjen. Der leker barna. Ressursen er et lite skattekammer for dem. Der lukker vi døra når vi ikke orker å forholde oss til kaos.

Men innimellom klarer jeg ikke mer. Da må vi renske opp. Ungene synes det er fantastisk. De finner nemlig tapte leker, kontorting, skruer, knapper, servietter, puter, fat, dukker, julepynt, påskekyllinger, strømper, dukkevogner, ja alt det som bare svever rundt i et hjem med barn.

Og nå er det nesten gjennomført. Vi har pause til i morgen. Nå er det kveldsstund.
Og da må jeg har brusen min i stetteglass. Litt stas skal man gjøre på fredagskvelden!


4 kommentarer:

Sigrid sa...

Hei Sine. Den hagekalenderen din er en veldig flott ide. Kunne vi fått lov til å bruke den som utgangspunkt for noe lignende på infosidene til hagEgal?

Sine sa...

Klart det! Bare kjekt å kunne bidra.

borghild sa...

Heia!
Vi har også et lignende rom, men 'heldigvis' bruker mannen det også som hjemmekontor, dvs at han av og til får besøk, og må 'rydde' med jevne mellomrom... Ellers hadde det sett heeelt bomba ut alltid! Ha en riktig god helg! Klem B:-)

Anonym sa...

A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風