mandag 30. mars 2009

Vel optimistisk?


Disse fem kyllingene er kjøpt inn til heimen for påskens skyld. Er de ikke søte?

De henger nå sammen med noen egg på greinene som jentene kom hjem med fra barnehagen til fastelaven. Greinene er tørre, sprø og spinkle, men duger.

Jeg har lenge ønsket meg trollhassel til å henge slikt pyntefjaseri på, enten det er til jul eller påske. Og i går kom ei venninne med ei diger grein levert på døra. Tusen takk!


Jeg har alltid likt trollhassel godt, men kun greinene. Jeg synes ikke bladene på den er noe spesielt, ei heller prydverdien sommerstid. Men den er da uhyre interessant på vinterhalvåret.Jeg er kanskje vel optimistisk når jeg nå har puttet hovedgreina i vann med håp om at den skal rote seg...Tenker noen ler høyt nå... he he.
Snittet burde sikkert vært skrått, og kanskje jeg burde ha fjernet noe bark også?

Disse små her har kanskje bedre utsikter?

Uansett hvordan det måtte gå, kyllingene henger fremdeles i fastelavensriset. Jeg syntes visst de passet best der.


Og trollhasselgreinene står i en vase i stua, uten pynt. De var så dekorative i seg selv.
Neste år, kanskje?

5 kommentarer:

Ingrid E 's hage 630 moh sa...

Jeg synes kyllingene henger flott der de henger :-)
Flott fastelavensris!

Anita fra hjerterommet sa...

skikkelig påskestemning hjemme hos deg jo! Koselig.

Ellen Walnum sa...

Riktig vakker påskestemning og optimist skal man jo være!:-)

Marina sa...

Jeg har to troldetræer i haven og det er som du skriver om vinteren nyder jeg dem, men om sommeren er de lidt kedelige. Kyllingerne er rigtigt søde.

Anonym sa...

A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風