fredag 27. mars 2009

Ressursen

Det er helg.
Tre prinsesser sover søtt i sengene sine nå, en storesøster deler timer med meg her på kvelden, bonden er på jobb, og min mor sikkert i seng etter en lang dag hos meg. Jeg har fått hjelp til å foreta en grundig omorganisering av det rommet vi kaller ressursen. Og det er jeg veldig glad for. Noen ting er tunge å ta fatt på alene.

Ressursen er et godt rom å ha. Der har vi alt. Og ingenting. Der setter vi alt, og finner det sjelden igjen. Der leker barna. Ressursen er et lite skattekammer for dem. Der lukker vi døra når vi ikke orker å forholde oss til kaos.

Men innimellom klarer jeg ikke mer. Da må vi renske opp. Ungene synes det er fantastisk. De finner nemlig tapte leker, kontorting, skruer, knapper, servietter, puter, fat, dukker, julepynt, påskekyllinger, strømper, dukkevogner, ja alt det som bare svever rundt i et hjem med barn.

Og nå er det nesten gjennomført. Vi har pause til i morgen. Nå er det kveldsstund.
Og da må jeg har brusen min i stetteglass. Litt stas skal man gjøre på fredagskvelden!


3 kommentarer:

Sigrid sa...

Hei Sine. Den hagekalenderen din er en veldig flott ide. Kunne vi fått lov til å bruke den som utgangspunkt for noe lignende på infosidene til hagEgal?

Sine sa...

Klart det! Bare kjekt å kunne bidra.

borghild sa...

Heia!
Vi har også et lignende rom, men 'heldigvis' bruker mannen det også som hjemmekontor, dvs at han av og til får besøk, og må 'rydde' med jevne mellomrom... Ellers hadde det sett heeelt bomba ut alltid! Ha en riktig god helg! Klem B:-)