lørdag 30. mai 2009

Sommer og vann

Så ble det plutselig sommer.
Og dermed oppstod en enorm forventning hos barna om bading. For sommer er bading.
Etter en lang mase-om-at-jeg-kjeder-meg-ihjel-time, klarte de å å overtale en trøtt mor til vann. Det ble ikke basseng i hagen, men en tur til sjøen med spann og spader, håndklær og eplejuice.

Ved sjøen ble det ingen bilder, for kameraet lå hjemme, men
  • 1 stk. skliing med påfølgende fall i sjøen, rettere sagt gjørma, for det var fjære, + våt og skitten kjole som tørket raskt på en stein i sola
  • 1 stk. fall som endte med våte armer og bein, men tørre klær (fasinerende)
  • 4 stk. eplejuiceseige kopper med sand i
  • 2 stk spann med krabber og skjell
  • 8 stk. sko med sjøvann og sand
  • 1 stk. håndkle med sand og gjørme
  • x antall inhalasjoner av den vidunderligste sjølukt blandet med tørkende tare på svaberg

Igrunnen er vi heldige som bare kan spasere en liten tur og så er vi der.
Og nå er vi her igjen, hjemme.

Pappa holder på å pumpe opp badebasseng, for en må slett ikke tro at et sjøbesøk er nok. Ikke nå når sommeren er her.

Ikke tale om.

Aldri i verden.

Vann vann vann - over hele linja.

1 kommentar:

Tonerose sa...

Så søt blogg du har, her må jeg nok innom igjen! :o) Hehe, tipper det vvar noen som koste seg i finværet med massevis av bading ja!!

Når det gjelder blomster å plukke inn i buketter skjønner jeg de utrolig godt - jeg synes selv det er det aller beste med å ha hage!! :o) men, man vil jo gjerne beholde en del ute i hagen også, der står de jo mye lengre.. Og tulipaner og påskeliljer er det bare å plukke - men ikke ta med noen blader, de trenger planten for å samle krefter til neste sesongs planter. (er egentlig bare en fordel å ta av blomsterstanden, iallefall når den er avblomstret, for den krever energi på å prøve å sette frø, mens om den fjernes bruker planten energien på å samle opp til neste års blomstring..)

Selv syens jeg erteblomster er helt vidunderlig, har du et lite område ved en vegg, gjerne el kan du jo så erteblomster som slynger seg oppetter, og jo mer man plukker av de, jo mer blomstrer de!! Men de står ikke så lenge i vann, men selv synes jeg de er kjempeskjønne uansett, og innen de er avblomstret er det kommet nye ute i hagen man kan hente inn. Også dufter de vidunderlig, om du velger en litt gammeldags sort! Og de tar som sagt ikke store plassen, iogmed at de vokser oppover etter en vegg el..

Men du tenkte kanskje på stauder som blomstret lenge?

Riktig god pinse!!